Bemutatkozás

Seres Zoltán

Shivendra

Táncpedagógus

Magyar Táncművészeti Egyetem Társastánc-Divattánc Szak - Divattánc Pedagógus

Mozgásmentor

Egyes mozdulataid kivitelezése terén felmerült nehézségeid, mozgáskoordinációs problémáid esetén gyors és hatékony segítséget adok.

Intimitás tréner

Intimitásod tánccal és mozgásokkal kapcsolatos csodálatos világát tárom fel és mutatom meg Neked magán- vagy csoportos foglalkozásokon.

Magántanár, koreográfus

Megtanítom Neked, vagy többedmagaddal csoportodnak azt a táncot, koreográfiát amit szeretnél.

Táncos és animátor

Fellépek, vagy vezetem a vendégeket a közös táncélmény emeléséhez a rendezvényeden.

IT masszőr

Férfi "társaimnak", "fivéreimnek" Tantrikus alapokon nyugvó- alternatív masszázsterápiával nyújtok lehetőséget, a test és lelked harmóniájáért az izmok, ízületek jó működéséhez, energetikai egyensúlyához.

Seres Zoltán

"

“Hozott” képességeimet és a tanultakat latba vetve motiválom, segítem  embertársaim, tanítványaimat. A táncban rejlő  örömöt, nevetést, mint emelő- és töltő erőt, művészi- kreatív látásmódot, hajlékony- rugalmas mozgásképességet, adom át. Előadói- és tanítói munkámban, hasznos és értékes tapasztalataimat, a tanultakat használva és fejlesztve viszem előre  Női és Férfi Tanítványaimat, segítem Mindazokat, akik felkeresnek.

Magamról

30 éve táncolok és tanítom a táncot.  Társastánc, balett, jazz-tánc és divattáncok alapozták tudásomat, majd a Salsa és az Orientális tánc, azaz Hastánc felé éreztem azt az érzést, amelyre azt mondhatom “együtt dobban vele a szívem”.

A Magyar Táncművészeti Egyetem Társastánc – Divattánc Szakán végeztem mint Divattánc Pedagógus.

Specifikáció a latin-amerikai táncstílusok (salsa, bachata, reggaeton, ezen stílusok fúziója), Orientális tánc ( Hastánc) és a hozzám mindig is közel álló showtánc világa hozta a legújabb és egyben számomra a legszabadabb és legkreatívabb az táncot a Burlesque-t.

A tánc világában: Táncpedagógus, koreográfus, táncművész, vagyok.

Táncpedagógusként, Magántanárként, koreográfusként sok tapasztalatot szereztem az emberi természetről.

Tanítványaim lélektana, velük való fogalkozás, az emberi kapcsolatok működése, a bizalom fel- és kiépítése  és mindeközben természetesen saját magamra fordított figyelem vitt az ember és önismereti területek felé.

Tanulmányaimat és tapasztalataimat, élet által hozottak révén tudatosan  iránytottam és gazdagítottam Masszőri, Kineziológusi Metafizikai Holisztikus emberszemlélet – jónéhány éve – a Padmashri Tantra Akadémia Tradicionális Tantra elméletében és gyakorlatában tanult – mint Intimitás Terapeuta – tanulmányok irányába.

A test – lélek – szellem kapcsolatát a táncban, Intimitás terapeuta és masszőr területekben fontosnak tekintem.

Arra törekszem, hogy minden választott területen a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, tanítványaimból, klienseimből.

Tánc terén az improvizatív stílust és a koreográfi centrikus tanítási technikát is alkalmazom.

Lehetőségeim szerint, illetve konkrét felkérés esetén, másokat is erre motiválok, mert úgy gondolom minden ember képes elérni a céljait, ha megkapja a megfelelő eszközöket és tudást

Köszönönetem és Hálám Minden Tanáromnak és Mesteremnek a mind a Holisztikus-Spirituális Tudásanyagok, mind a Táncos Tudásanyagok terén.

Szenvedély, jókedv és vidámság hatja át a tanításomat a kezdetek óta, mely új fokra emelkedik a Tradicionális Tantra tanai,  Intimitás terapeuta tanok és Mesternőm által. 

Kedvelt módszerem az élményoktatás, a nevetésben vidámságban jókedvben tanulás – tanítás. Ezt alkalmazom óráimon és ahol csak lehet!

Follow
Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.