ReBelly Hastáncélmény újratöltve

Date:26 feb, 2018

ReBelly Hastáncélmény újratöltve

 

ReBelly Hastáncélmény újratöltve

Középhaladóknak és haladóknak, illetve minden tánckihívást szerető bátraknak ajánlom ezeket az órákat!

Az órákon az Orientális tánc, hastáncot táncoljuk intenzíven, izzadásig.

A klasszikus és modern tánctechnikai tudás, mozgáskoordináció, a tánchoz szükséges izomzat- és állóképesség fejlesztése ésa  mozdulatsorok kötése a szép és egyben összetett mozdulatok kitáncolása fő téma. A csípő változatos és professzionális technikai mozgatása, rázástechnika, koordinációja, csípőtechnikát fejlesztő táncmozdulatainak kialakítása és gyakorlása, változatossá tétele része az órák felépítésének.

Hastánc és testtudat

A hastáncban ötvöződik az esztétikum, az egzotikum, a misztikum, a művészi kifejezésmód, gyengédség, erő, dinamika és még számos tudást és képességfejlődés adó tudás- és mozgásanyag.
Az orientális tánc összetett mozgáskoordinációja számos olyan mozdulat kialakítását megkívánja, amely több esetben is eltér más táncok mozdulatanyagától.
Az alapok és az arra épülő táncmozdulatok könnyen megtanulhatóak. Sikerérzeted és táncmozdulatok elsajátítása a hatékony módszerem által adott, de szándék, akarat és kitartó rendszerességet követel részedről!

 

 

0

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.