ReBelly Hastáncélmény újratöltve

Date:26 feb, 2018

ReBelly Hastáncélmény újratöltve

 

ReBelly Hastáncélmény újratöltve

Középhaladóknak és haladóknak, illetve minden tánckihívást szerető bátraknak ajánlom ezeket az órákat!

Az órákon az Orientális tánc, hastáncot táncoljuk intenzíven, izzadásig.

A klasszikus és modern tánctechnikai tudás, mozgáskoordináció, a tánchoz szükséges izomzat- és állóképesség fejlesztése ésa  mozdulatsorok kötése a szép és egyben összetett mozdulatok kitáncolása fő téma. A csípő változatos és professzionális technikai mozgatása, rázástechnika, koordinációja, csípőtechnikát fejlesztő táncmozdulatainak kialakítása és gyakorlása, változatossá tétele része az órák felépítésének.

Hastánc és testtudat

A hastáncban ötvöződik az esztétikum, az egzotikum, a misztikum, a művészi kifejezésmód, gyengédség, erő, dinamika és még számos tudást és képességfejlődés adó tudás- és mozgásanyag.
Az orientális tánc összetett mozgáskoordinációja számos olyan mozdulat kialakítását megkívánja, amely több esetben is eltér más táncok mozdulatanyagától.
Az alapok és az arra épülő táncmozdulatok könnyen megtanulhatóak. Sikerérzeted és táncmozdulatok elsajátítása a hatékony módszerem által adott, de szándék, akarat és kitartó rendszerességet követel részedről!

 

 

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.