Bemutatkozás

 

SERESZOLTÁN C

Magamról:

Hálás vagyok hogy Férfiként, művészként és mozgásképességem, színészi képességem révén elő tudom hozni a “múzsám üzenetét” és meg tudom mutatni azt Női és Férfi Tanítványaimnak is. A sok értékes, hasznos tudásanyagot a lehető legtökéletesebb technikával ötvözöm, tanítom a hastánc órákon.

25 éves tapasztalatomat, megéléseimet a táncban, táncpedagógiában – MTF -, színpadi rutinomban valamint Kineziológusi és az elmúlt 4 évben a Padmashri Tantra Akadémia Tradicionális Tantra elméletében és gyakorlatában tanult – mint Intimitás Terapeuta – tudásanyagomból.

Hála és Áldás Minden Tanáromnak és Mesteremnek a mind a Holisztikus-Spirituális Tudásanyagok, mind a Táncos Tudásanyagok terén.

 

Táncoktatás: A tánc és mozgás foglalkozások során az élményteli, élvezetes, vidám, energikus táncmozgást élhetsz meg.

Az improvizatív stílust helyezem előtérbe, amely által bőséges mozgáskincsre saját, egyedi tánc- és előadáskészségre tehetsz szert, továbbá a kis sorok, minin koreográfiák és a teljes koreográfiák révén a memóriára épülő tánckészségedet is bővítheted.

A csoportos órákon a közös élményt találod.

A magánórákon csak veled foglalkozunk.

A csoportos foglalkozások itt zajlanak.

A magánórák helyszíne megbeszélés alapján történik.

 

 

Follow
Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.