Author Archives: Seres Zoltán

 • -

A kis Kata

Category:Egyéb

A tánc és én.

Egész életemet meghatározta az a táncóra…

A kis Kata

Kislány voltam, amikor Édesanyám elvitt táncórára. Persze akkor még én úgy mondtam táncolni. Nem tudtam még akkor azt, amit ma tudok, hogy miért is volt az több mint egy sima kis tánci-mánci, hogy miért is volt inkább táncóra, ami jóval többről szólt a sima mozgásnál!

Hogy miért tartom fontosnak és most miért érdemel szót? Mert, szeretném ha tudnád, hogy az azóta eltelt időben is folyamatosan az ott tanultakat alkalmazom életem majd minden területén. 

Egy hastáncóra volt. Imádtam, hogy amikor vége lett az “óvódai munkaidőmnek” tudtam hogy ismét csodás hercegnőnek, igazi felnőtt nőnek fogom magam érezni, ahogy egy palota gyönyörű termében táncolok és mindenki néz és a csodámra jár, tapsolnak és boldog mosoly látszik az arcukon. 

Szóval ezekkel az érzésekkel már reggel összeszedtem a csodás kis dolgaimat amit mindenképp fel akartam venni, viselni. A kis karkötőmet, gyűrűmet, amit a vásárban választottam magamnak, a mesésen csillogó ruhácskámat aminek a szoknyája, nahát az aztán… ahh… tényleg hercegnői volt.  Szóval betett mindent a kis külön erre a célra rendszeresített táskába, a táncos táskámba. 

Az órákon nagyon sokat nevettünk, pörögtünk, forogtunk, lábujjhegyen járkáltunk, mindenféle érdekes és egyben -akkor még nem értettem- furcsa módokon változtatva a lépteket.  Hjaj tényleg boldognak éreztem magam és az is voltam, mert szép volt a környezet és benne szép voltam én is szóval mint a mesében. És minden annyira más volt, mint bárhol máshol.

Amit még nem mondtam hogy az igazán különleges az az volt, hogy a tánctanárom egy férfi volt, azaz akkor egy bácsi. És őrá másként tudtam felnézni, mint más bácsikra, illetve mint apura. De hasonlót éreztem, mint amikor hazaértem és apu jött és átölelt és játszottunk. Szóval mindig biztonságot és – ma már tudom- szeretetet éreztem. És hogy még mit azt a végén szeretném elmondani.

Egyszer csak a tánctanár bácsi behozott egy szőnyeget és azt mondta üljünk rá, hogy elkezdhessünk repülni a csodák világában. Jaj ez nagyon izgis volt, hajlottunk jobbra és balra, kinéztünk képzeletbeli tornyokra, elhaladtunk felettük és visszanéztünk rájuk, leszálltunk különleges tájakon és vissza felrepültünk, tovább más különleges helyekre. Persze, mindvégig a tükör előtt voltunk látva magunkat és közben a képzelet szárnyán repültünk a varázsszőnyegen, egy varázslatos zenére.  Talán ez most nem hangzik olyan különlegesnek, nekem viszont örökre az maradt. Emlékszem hogy milyen hihetetlenül nagyszerűen éreztem magam akkor és utána, és olyannyira, hogy ez egy igazán meghatározó élmény maradt számomra.

Hiába mentünk haza, az óra után benne maradtam az élményben, és úgy éreztem teljesen más minden mint előtte. Onnantól kezdve, bármikor is ért bármilyen kihívás, egészen a jelen pillanatomig azt a gondolatot használtam, használom, és a benne lévő érzéseimet, hogy megoldjam a helyzetet amit az élet elém állít! 

Mindig arra gondolok hogy egy csodavilágban a repülőszőnyegen áthidalom a problémát és mindig van mindenre megoldás! Nekem működik.

Szóval ezt adta a táncóra és a tanárom, amiért mindig hálásan gondolok rá. Köszönöm!

Megtanultam, hogy egy csoda vagyok és egy csodás “nagybetűs” Nő, Csodás Nő, Hercegnő ! Megtanította hogyan kell szeretnem magamat és hinni magamban, mindig és mindenkor.

0

 • -

Táncoljunk SZENVEDÉLLYEL!

Category:Egyéb

SZENVEDÉLY TÜZE!Legyél lendületben a SZENVEDÉLY TÜZÉVEL!


Mozgás tabuk nélkül… mindent el tudsz érni, ha jó módszerekkel és vidáman tanulsz!

Amikor a SZENVEDÉLY MOZGAT, akkor minden megváltozik!

És mi történik veled a tánc során?

A zene, a mozgás, a jó hangulat, és még számos összetevő elkezd dolgozni Benned, és az EUFÓRIA felé visznek!

A magadba vetett hited, önbizalmad, a stressz kezelésed, a megéléseid, saját magad mégjobb elfogadása,  “Királynői“, “Istennői” minőségbe helyez!!!

Most úgy érzed talán, hogy ez túlzás?

Cseppet sem! EZ VALÓSÁG!

Hogy megtapaszald, válassz egy számodra tetsző táncformát azt ajánlom, jöjj el egy CSOPORTOS órára!


  Csoportos órák


Ha szeretnél egy jó energiáju , vidám hangulatu, inspiráló közösségben táncolni, tanulni akkor NEKED való ez az óratípus! A csoportos órák élménye, a csoporterő hatása nagyon pozitív hatással bírnak!

 


 

   Magán órák

 • Gyorsabban akarsz haladni?
 • Lassabban tudod integrálni a hallottakat?
 • Szereted a kimondottan neked szóló információkat?
 • Kerülöd a tömeges órákat?
 • Egyéni tanítást, koreográfiát szeretnél kapni?


A magánórával gyorsabban és eredményesebben fejlődhetsz.

Tudj meg további részleteket


 

 

 

Tekintsd meg az órarendet!

0

 • 0

Magánórák

Category:Táncok

Magán órák, személyes tréningek

Egyénre szabott órák

Saját igényeid, képességeid, adottságaid teljes figyelembevételével tanítalak. Előzetes konzultáció és kidolgozott terv alapján dolgozunk.

Teljes mozgástani támogatás

Megmutatom és segítek kialakítani a mozdulatokat, avagy koreográfiákat. Részletes mozdulatmagyarázatban, videós segítségben és zenei támogatásban is részesülsz.

Háttér támogatás

A legjobb eredményhez a lelki hátteredet is segítem, ha kéred, a tanulás során feloldjuk a felmerülő nehézségeket. "Tabumentes" ÉLMÉNYTANULÁSBAN veszel részt!

folyamatos segítség

Kreatív módon a lehető legtöbb segítséggel támogatom tanulásodat. Egyéni tanulási módszeredet feltárva haladunk. Bármikor a későbbiekben is felfrissíthetjük a tanultakat.

Válaszd ki a tökéletes csomagot

A csomagok díjának rendezése mindig előre történik. Lemondás, menet közbeni visszamondás, feladás esetén a díj nem jár vissza! A díj átutalással, banki befizetéssel, készpénz fizetéssel is rendezhető.

9.500

egy alkalom

 • Teljes támogatás
 • Terembérlet
 • Videó segédanyag
 • Csúsztatási lehetőség

84.000

8 alkalom

 • Teljes támogatás
 • Terembérlet
 • Videó segédanyag
 • Csúsztatási lehetőség

42.000

négy alkalom

 • Teljes támogatás
 • Terembérlet
 • Videó segédanyag
 • Csúsztatási lehetőség

Gyakran ismételt kérdések

Gondold át milyen célt tűztél ki! Ha valamilyen reális határidőre, elérhető célod van, célirányosan akarsz haladni, és szeretnéd, hogy a figyelem csak a feléd irányuljon, akkor tudod hogy ez kell. Akkor is ez a megfelelő megoldás, ha valamilyen oknál fogva kerülöd a tömeges órákat, vagy teljes diszkréciót szeretnél, mert mondjuk ajándékba kívánod adni valakinek a táncodat. 

Igen, ezért kerestél meg! Természetesen átbeszélünk mindent és én felmérem a helyzetet, hogy megfelelő javaslatot tegyek és jó tervet dolgozzunk ki a fejlesztésedhez!

Ezt mindig a célod határozza meg! Sok okból dönthetsz a tánc, vagy mozgástanulás mellett. Készülhetsz vele szülinapra, esküvőre, alkalomra, fellépésre, saját kihívásként… Egy biztos, hogy mindenképpen sokat teszel Önmagadért, növelheted önértékelésedet, önbizalmadat. 

Sok mindent, hisz alapvetően mindenki aki képes mozogni, az valamilyen szinten kpes táncolni is. Az igazi tánc azonban nem a memória csillogtatása egy koreográfia révén, vagy egy test lefárasztása, hanem egy összetett folyamat. Mondhatjuk hogy a Szellem-Lélek és Test közös munkája. Tehát mind Szellemileg és Lelkileg is úgymond táncba lendülünk. Ez frenetikus energia, amit a tánc képvisel, ezekre a területekre pedig még-inkább hatni. Tehát számos életterület változhat a tánctól.

A táncoktatásod egy bizalmi terület. Hisz rám kell bíznod magad, hogy lényedet a legjobb oktatás határáig megismerjem, hogy megfelelő tempóban adjam át a tudásanyagot, a Neked legjobb és használható mozdulatokat állítsam össze. Mivel szeretem a szakmámat, szeretem érezni és tapasztalni a fejlődésed, amit folyamatosan visszajelzek. Ezzel építem az önértékedet, önbizalmadat.

 • A járástechnikától a pózokon keresztül, egészen a legapróbb részletekig “végigszkenneljük” mozgásodat és testkoordinációdat.
 • Kitérünk az előnyös és az átalakítható részekre, részletekre.
 • Minden számodra fontos területet átbeszélünk.
 • Gyorsabban és hatékonyabban felismerheted tánc- és mozgás kincseidet, amelyek természetesen benned vannak, csak eddig nem volt ahol, vagy aki által előhozd.

Megmutatom a mozdulatokat, ha kell akkor keresünk megfelelő zenét, kitalálom a koreográfiát, elmagyarázom, a mozdulatok megtanulása és megérzése idejére a táncpartnereddé is válok. “Olyanná, aki szeret veled táncolni és türelmes is hozzád.” Visszaellenőrzöm a megtanultakat. Mindezt ha lehet akkor vidám, oldott hangulatban. Nehézség esetén ha netán valami elakadás van, azonnal kijavítjuk, a helyes berögzítéssel korrigáljuk azt.  Az élmény tánctanulás közben egy kis változáson mész át, amely által mindenképp többé válsz!

Döntöttél? Hívj most!

A megbeszélés és egyeztetés kapcsán vedd fel Velem a kapcsolatot: +3670 516 0102

0

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.