Burlesque Bár

Burlesque

T Á N C

B á r

Egy stílus,egy életérzés

Mit adhat neked a Burlesque tánc

TUDOD, HOGY LÉLEGZETELÁLLÍTÓ VAGY?

Ha NEM  és nem is gondolod, akkor itt az idő, hogy megismerd új Önmagad. Ha IGEN és úgy érzed van még hely a kelléktáradban új dolgoknak, akkor jó helyen vagy! Legyél Te a Bombasztikus Nő, a Díva, az Istennő avagy egy Sharmos jó mozgású Férfit! 

Burlesque

„... fejezd ki tánccal mindazt az energiát, ami felszabadult benned. Az egész tested tele lesz energiával, hagyd, hogy ez az energia a táncon keresztül fejeződjön ki. Igen fontos a tánc ..."

(Osho)

legyél tudatos, mit tudsz elérni a tánccal!

Megváltozik kapcsolatod a testeddel, új megközelítésből tudsz magadra nézni. A tükörben és a tükörből egy új emberre tekintesz. Önértékelésed, tested szeretete, Önszereteted megváltozik.

Egyedi vagy és megismételhetetlen! Arányaidhoz illő esztétikus, bravúros elegáns mozdulatokat sajátítasz el. A kivitelezés során megismered a szemet gyönyörködtető mozdulatok technikáit. És a stílus mint ahogy a technika is kiterjed a szép térhasználatra, eszközhasználatra, ruha és tartozékok viselésére, levételére is.

A tánc egy igencsak nemzetközi nyelv! Így a testbeszéd is a szavakon túli kommunikáció egyik formája. A mozdulatok kialakítása során univerzális kifejezést tanulsz meg, amit bármikor bárhol tudsz használni. A színpadra megtanult kivitelezést, mozgáskoordinációt, elemeket a hétköznapokban is használhatod ugyanúgy vagy finomított formában, ehhez a megfelelő tudásanyagot is megkapod. 

A tánc, az alkalmak  felépítése és élményoktatási módszerem garantáltan kitágítja a komfortzóna határait. Az elemi tánc, teljes átéléssel, egzotikus mozgással, pikáns mozdulatokkal fűszerezve, izgalmas zenére, garantáltan hatalmas mennyiségű boldogságérzetet okoz. Érzelmi megélőképességed, átélésed az abból nyert erő és energia teljesen fel tud tölteni, kisugárzásod megváltozik, meglepő, lenyűgöző hatást tudsz gyakorolni környezetedre. Legyen az munkahelyed, avagy magánéleted csodás pillanatai, mindenhol alkalmazni tudod a tanultakat! 

A legteljesebb természetességben érezheted magad. Nincs sem külalak, sem súly, sem korhatár, vagy bármely megkülönböztetés! A tabuk nélküli, célirányos, érthető instrukciók és beszéd, azonnali kérdezési lehetőség szolgálják a jelenléted élményét! A jól beépülő és megismert mozdulataid által nyitva a lehetőség hogy önszereteted átalakul, önképed, magabiztosságod erősödik, megjelenésed megváltozik. Természetes részeddé válik minden amit a hallasz, látsz, melyre sikerélményed “helyez koronát”!

Amit BB kínál Neked!

Kipróbálhatsz valami újat, hogy újraalkosd magad!

Színesebbé teheted magánéleted, a tanultakat bevetheted az intimitásodban, gazdagíthatod szexuális életed! 

Magas-szintű hozzád illő technika, azonnal használható gyors tudásanyag, könnyedén elsajátítva!

Határaid tágítása, megújuló csodálatos mozgás, testtudatod, Önértékelésed növekedése!

Kisugárzásod, érzelmi átélőképességed, szenvedélyességed növekedése, azok erejének, energiáinak tudatos használata!

Javuló állóképesség, gyorsaság, mozgáskoordináció!

Tudatos, büszke, könnyed testtartás és testbeszéd. 

Sikerélmény, Önszeretet!

Töltsük fel a kelléktáradat! Segítek Neked! A legpikánsabbtól a legcsodálatosabban át, a leglenyűgözőbb elemekkel...

Stílus – mozgás – tánc – szenvedély – életérzés – kellékek- kiegészítők

Választék

Lenyűgöző Pózolástechnika

Minden ami arról szól, hogyan állsz, legyen az egy rövid időre vagy hosszabb időre szóló megjelenés, póz. Fogadások, különleges alkalmak, fotózások és meg sorolhatnánk. Tehát minden póz, ami életedben előfordulhat.  

Gyönyörű Járástechnika, Magas sarok

Minden ami  járás, vonulás. Ami ahhoz kell, hogy  már a járásod vonulásod felvezetése vagy fináléja legyen megjelenésednek! A legszebb lábvitel, lábemelés és lépéstechnikák, állások, egyensúlyelemek! Mindez magas sarokban is!

Ülő és fekvő táncbravúrok

Munkahelyen, fogadáson, otthon, a bárszéktől a fotelig, díványtól az ágyig  a leülés és felállás, valamint az ott töltött pillanatok klasszikus, elegáns és legegzotikusabb mozdulatai. Garantált a sikered, főként ha eddig ezt a területet nem használtad.

Tánc a térben

Megtöltjük a teret amelyben jelen vagy, a hozzád illő lenyűgöző mozdulatokkal. Felépítjük mozgásrendszeredet és a leejtjük egyszemélyes vagy több emberes közönséged állát, állait. 

Ámulatos kéz- és karmozdulatok

A karok és kezek “tánca” ékszerei a mozgásunknak. A legvarázslatosabb és ámulatos mozdulatok amelyek az életed minden területén használatosak a kezeddel  érintés és karjaid mozdulatainak csodája, minden túlzás nélkül. 

Tánc és eszközök

Kíváncsi vagy hogyan tudod használni a széket, a legyezőt vagy éppen egy pálcát, no és leginkább magát a ruhádat mint eszköztípusokat a táncodban, bemutatódban? Itt ezt mind megtudod, részletesen foglalkozunk még ezeknél is több eszközzel! Ezzel garantáltan megdobogtatod a téged nézők szíveit!

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot, ha kérdésed van. 

Follow
Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.