Magánórák

Magán órák, személyes tréningek

Egyénre szabott órák

Saját igényeid, képességeid, adottságaid teljes figyelembevételével tanítalak. Előzetes konzultáció és kidolgozott terv alapján dolgozunk.

Teljes mozgástani támogatás

Megmutatom és segítek kialakítani a mozdulatokat, avagy koreográfiákat. Részletes mozdulatmagyarázatban, videós segítségben és zenei támogatásban is részesülsz.

Háttér támogatás

A legjobb eredményhez a lelki hátteredet is segítem, ha kéred, a tanulás során feloldjuk a felmerülő nehézségeket. "Tabumentes" ÉLMÉNYTANULÁSBAN veszel részt!

folyamatos segítség

Kreatív módon a lehető legtöbb segítséggel támogatom tanulásodat. Egyéni tanulási módszeredet feltárva haladunk. Bármikor a későbbiekben is felfrissíthetjük a tanultakat.

Válaszd ki a tökéletes csomagot

A csomagok díjának rendezése mindig előre történik. Lemondás, menet közbeni visszamondás, feladás esetén a díj nem jár vissza! A díj átutalással, banki befizetéssel, készpénz fizetéssel is rendezhető.

15.000

1 alkalom

előre fizetéssel

105.000

8 alkalom

Előre egy összegben történő fizetéssel

55.000

4 alkalom

Előre egy összegben történő fizetéssel

Gyakran ismételt kérdések

Gondold át milyen célt tűztél ki! Ha valamilyen reális határidőre, elérhető célod van, célirányosan akarsz haladni, és szeretnéd, hogy a figyelem csak a feléd irányuljon, akkor tudod hogy ez kell. Akkor is ez a megfelelő megoldás, ha valamilyen oknál fogva kerülöd a tömeges órákat, vagy teljes diszkréciót szeretnél, mert mondjuk ajándékba kívánod adni valakinek a táncodat. 

Igen, ezért kerestél meg! Természetesen átbeszélünk mindent és én felmérem a helyzetet, hogy megfelelő javaslatot tegyek és jó tervet dolgozzunk ki a fejlesztésedhez!

Ezt mindig a célod határozza meg! Sok okból dönthetsz a tánc, vagy mozgástanulás mellett. Készülhetsz vele szülinapra, esküvőre, alkalomra, fellépésre, saját kihívásként… Egy biztos, hogy mindenképpen sokat teszel Önmagadért, növelheted önértékelésedet, önbizalmadat. 

Sok mindent, hisz alapvetően mindenki aki képes mozogni, az valamilyen szinten kpes táncolni is. Az igazi tánc azonban nem a memória csillogtatása egy koreográfia révén, vagy egy test lefárasztása, hanem egy összetett folyamat. Mondhatjuk hogy a Szellem-Lélek és Test közös munkája. Tehát mind Szellemileg és Lelkileg is úgymond táncba lendülünk. Ez frenetikus energia, amit a tánc képvisel, ezekre a területekre pedig még-inkább hatni. Tehát számos életterület változhat a tánctól.

A táncoktatásod egy bizalmi terület. Hisz rám kell bíznod magad, hogy lényedet a legjobb oktatás határáig megismerjem, hogy megfelelő tempóban adjam át a tudásanyagot, a Neked legjobb és használható mozdulatokat állítsam össze. Mivel szeretem a szakmámat, szeretem érezni és tapasztalni a fejlődésed, amit folyamatosan visszajelzek. Ezzel építem az önértékedet, önbizalmadat.

  • A járástechnikától a pózokon keresztül, egészen a legapróbb részletekig “végigszkenneljük” mozgásodat és testkoordinációdat.
  • Kitérünk az előnyös és az átalakítható részekre, részletekre.
  • Minden számodra fontos területet átbeszélünk.
  • Gyorsabban és hatékonyabban felismerheted tánc- és mozgás kincseidet, amelyek természetesen benned vannak, csak eddig nem volt ahol, vagy aki által előhozd.

Megmutatom a mozdulatokat, ha kell akkor keresünk megfelelő zenét, kitalálom a koreográfiát, elmagyarázom, a mozdulatok megtanulása és megérzése idejére a táncpartnereddé is válok. “Olyanná, aki szeret veled táncolni és türelmes is hozzád.” Visszaellenőrzöm a megtanultakat. Mindezt ha lehet akkor vidám, oldott hangulatban. Nehézség esetén ha netán valami elakadás van, azonnal kijavítjuk, a helyes berögzítéssel korrigáljuk azt.  Az élmény tánctanulás közben egy kis változáson mész át, amely által mindenképp többé válsz!

Döntöttél? Hívj most!

A megbeszélés és egyeztetés kapcsán vedd fel Velem a kapcsolatot: +3670 516 0102

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.