Hastánc Haladó Rutin táncos formában

  • 2

Hastánc Haladó Rutin táncos formában

Hastánc és testtudat

A közel-kelet gyönyörű kifejező táncában ötvöződik az esztétikum, az egzotikum, a misztikum, a művészi kifejezésmód, gyengédség, erő, dinamika és még számos tudást és képességfejlődés adó tudás- és mozgásanyag.
Az orientális tánc összetett mozgáskoordinációja számos olyan mozdulat kialakítását megkívánja, amely több esetben is eltér más táncok mozdulatanyagától.
Az alapok és az arra épülő táncmozdulatok könnyen megtanulhatóak, de szándék, akarat és kitartó rendszerességet követel!

Oriental Show Dance

– Hastánc rutin-haladó mozdulatok táncos formában

Középhaladóknak és haladóknak, illetve minden tánckihívást szerető bátraknak ajánlom ezeket az órákat!

Az órákon a hastánchoz szükséges mozdulatokat gyakoroljuk intenzíven, izzadásig.

A klasszikus és modern tánctechnikai tudás, mozgáskoordináció, a tánchoz szükséges izomzat- és állóképesség fejlesztése a fő téma. Az orientális táncban legjellegzetesebb táncmozdulat a csípő változatos mozgatása a rázástechnika. Mozgás- és mozdulatkoordinációja, számos csípőtechnikát fejlesztő táncmozdulatainak kialakítása és gyakorlása, változatossá tétele része az órák felépítésének.

.

 

 


2 hozzászólás

Máté Zsuzsi

2015-04-13 at 12:44 du.

Zoli, nagyon köszönöm, hogy már a második versenyt nyerem a felkészítésednek köszönhetően! 2014.11.29. Zalaegerszegen és 2015.04.11. A IV Gótikus hastánc versenyen!
Hálás vagyok a sok támogatásért és a sokrétű tudásért, amit megosztasz velem változatos óráidon! Nagyon sokat tanultam és tanulok folyamatosan Tőled, táncról, előadó művészetről, ahogy azt az érzelem technikákon keresztül átadod!

Rába Erika

2015-07-07 at 9:43 de.

Azóta imádom a hastáncot, amióta Hozzád járok jópár év óta :). Különleges és nagyon kreatív módon tanítod, ahogy máshol nem láttam még oktatni ezt a táncművészetet. És igazán valóban úgy érezhetem, hogy a tánc művészet, és ezt nagyon köszönöm Neked :)! Nagyon nemes, nagyon fenséges, nagyon nőies és nagyon művészi, improvizatív mozgáskultúra a Tiéd a hastáncon belül, ezért is ragaszkodom olyan nagyon, hogy Tőled tanulhassam ezt, amíg csak lehet :)))).

Leave a Reply

Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Ötlet

PRIVÁT TÁNC SZÜLINAPRA, ALKALOMRA: Ajándékozd meg szerettedet, saját táncoddal. PARTI ÓRA, LEÁNYBÚCSÚ, SZÜLINAP, CÉGES BULI: Adj ajándékba, rendeld meg fellépésünket, műsorunkat, vagy egy Party órát! Hívj: +36302897759

Oktatási helyszín

NYÁRON AZ OKTATÁS FOLYAMATOS! Roxy Studio A belvárosban a Tátra utcában a Nyugati tér és a Jászai Mari tér között.